Jūsų asmens duomenų valdymas

Šiame tinklapyje gali būti naudojami slapukai ar kiti jūsų asmens duomenys tinklapio funkcionalumo tikslais. Kai kurie iš šių slapukų yra būtini, o kiti padeda mums patobulinti jūsų patirtį ir gauti duomenų, kaip ši svetainė yra naudojama.

Privatumo politika

KONKURENCIJOS TARYBA TEIKIA VIEŠAI KONSULTACIJAI ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO INSTITUCIJOJE TAISYKLIŲ PROJEKTĄ

darbo reglamentas.jpg

Konkurencijos taryba, atsižvelgdama į ES Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR) ir kitus šalies teisės aktus, parengė Asmens duomenų tvarkymo Lietuvos Respublikos konkurencijos taryboje taisyklių (Taisyklių) projektą. Suinteresuoti asmenys kviečiami teikti pastabas ir pasiūlymus iki 2018 m. gruodžio 19 d.

Taisyklėmis siekiama reglamentuoti asmens duomenų tvarkymą Konkurencijos taryboje, užtikrinant BDAR, Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, laikymąsi ir įgyvendinimą.

Taisyklėse numatyta asmens duomenų tvarkymo apimtis ir tikslai, asmens duomenų saugos pažeidimų valdymas, asmens duomenų saugojimo priemonės, duomenų subjekto teisių įgyvendinimo Konkurencijos taryboje būdai ir priemonės, tvarkant asmens duomenis institucijoje automatiniu ir neautomatiniu būdais.

Konsultacijos tikslas – suteikti galimybę teisininkams, viešosioms organizacijoms, įstaigoms, verslo bendruomenei ar jų asociacijoms ir kitiems suinteresuotiems asmenims pateikti pastabas ir pasiūlymus dėl Taisyklių projekto.

Konkurencijos taryba kviečia visus suinteresuotus asmenis iki 2018 m. gruodžio 19 d. pateikti pastabas ir pasiūlymus el. paštu gintare.surblyte-namaviciene@kt.gov.lt.